Borgen

Dagens Lunch
Ät en hemlagad och god lunch
på Restaurang Borgen.
Pris 98 kr

Öppet måndag - fredag 11.00 och 16.00
Boka gärna bord på telefon 0479-315 62.

Se veckans meny »

Film just nuBoka biobiljetter

Du kan nu boka din plats, både till biofilmer och övriga evenemang direkt på nätet.

 

Aktuellt

 

 

 

 

 

 

OBS VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE HUR VI HANTERAR NUVARANDE SITUATION. 

Folkhälsomyndigheten föreskriver med stöd av smittskyddsförordningen att restauranger, barer och cafeer i hela landet behöver vidta särskilda åtgärder för att minska risken för spridning av covid-19. Trängsel mellan människor i köer, vid bord, buffeer eller bardiskar får inte förekomma utan besökare ska kunna hålla avstånd mellan varandra. 

Om det är möjligt att låta gästerna beställa och hämta sin mat och dryck själva så är det tillåtet, så länge som det inte leder till trängsel eller köer. Hämtmat kan överlämnas som vanligt, så länge det går att göra utan trängsel mellan människor. Den som ansvarar för verksamheten ansvarar för att ha rutiner för att göra risken för smittspridning så liten som möjligt.

Så här gör vi på Restaurang Borgen. Vi serverar dagens lunch som vanligt på buffé men med restriktioner att en person åt gången tar sin mat från buffén. Det innebär att det kommer att ta något längre tid men säkerheten är viktigast.

För er som föredrar catering eller Take Away så fungerar det väldigt smidigt. Ring oss på 0479-315 62 (från kl 09.30) och gör er bokning så kör vi ut med maten inom Osbys tätort utan extrakostnad och för er som kommer och hämtar så kan ni välja mellan att gå in i restaurangen alternativt att vi möter upp utanför och överlämnar maten.

Ni betyder allt för oss och kanske lite extra nu dessa svåra tider. Som en mindre restaurang betyder det att vi nu står inför en ordentlig utmaning. 

Så här hanterar vi situationen i nuläget:
- Vi har öppet som vanligt 11.00-15.30
- Vi följer noggrant myndigheternas rekommendationer
- Vi byter ut våra bestick på buffén flera gånger under lunchen 
- Vi tvättar av kortmaskin och kassa med desinfektionsmedel flera gånger om dagen

Betalning sker via kort eller kontant vid leverans.
Eller via SWISH 073-830 49 77
Hjärtligt välkomna med er beställning
Stefan med personal.

Aktuellt